تفاوت های بالانس پرتابل و کارگاهی

در روش بالانس پرتابل با کمک تجهیزات بالانسر فرآیند رفع عیب نابالانسی در محل و در چند گام انجام می شود. در مرحله اول ارتعاشات سیستم نابالانس پایش می‌شود سپس با افزودن جرم نابالانسی پایش عدم تعادل ادامه می‌یابد و با افزودن جرمدر این فرآیند بالانس مطابق با استاندارد ISO 1940 مطابق با عدد مشخصه ep انجام می‌پذیرد. مطابق با این استاندارد پارامتر مشخصه به صورت زیر تعریف می شود.

معلومات رابطه قطر روتور و جرم تجهیز نابالانس است. همچنین با استفاده از دور دستگاه و اهمیت فرآیند بالانس گریدی انتخاب می شود تا  عدد ep وارد فرمول می شوند و جرم مجاز باقی مانده نابالانسی برای فرآیند مشخص می شود که این اثر در شکل زیر نمایان است.

برای یافتن گرید مناسب دستگاه نیز مجدداً باید به استاندارد گفته شده رجوع کرد. مطابق با این مرجع دستگاه‌های مختلف در گریدهای مختلف دسته بندی شده اند که متناظر با اهمیت بالانس در تجهیزات گرید مناسب برای هر تجهیز به طور کامل معرفی شده است.

در شماتیک بالا تنها 4 گرید نمایش داده شده است، حال آنکه در استاندارد مذکور طیف وسیع تری از گریدها نمایش داده شده است. در ارتباط با بالانس پرتابل طیف وسیعی از دستگاه‌های ارتعاش‌سنج فعال می‌باشند.



شرکت مهندسی ارتعاشات نوآوران پایش بالانس ,مطابق ,فرآیند ,استاندارد ,پرتابل ,گرید ,بالانس پرتابل ,نمایش داده ,فرآیند بالانس ,گرید مناسب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سيتي دانلود | مرجع دانلود نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس روستای خوراوند باران در راه Movie fire فروشگاه مرکزی , نمایندگی محصولات اخوان | اخوان جم اخبار سینما اریسا بورس دانلود کده **ܜܔܢܜ یه موجود نسبتا خط خطی 2 ܜܔܢܜ**